vrijdag 12 juli 2013

Make & Take in Retie (België)


AZZA Make&Take Day
zaterdag 12 oktober 2013 in Retie (BE)

Beste AZZA klant,

Met onze AZZA Cabana in maart j.l. hebben wij aangekondigd een AZZA scraptafel XXL te gaan organiseren. Wij zou u hierover informeren. Inmiddels is dit bekend en hebben wij besloten om de naam Azza scraptafel XXL te veranderen in AZZA Make&Take day!

U scrapt deze dag niet de hele dag aan 1 tafel, maar neemt deel aan 3 Make& Takes en u kunt kijken bij 2 demonstraties. Wat de M&T en demo's precies inhouden kunnen wij u niet vertellen, maar wel dat het zal zijn met materialen die uitkomen met de open deur dagen die plaatsvinden in het laatste weekend in september.

Dit jaar hebben wij geen verkoopstand alleen een 'showroom' met alle nieuwe producten die vanaf de maand juli zijn uitgekomen. U ontvangt van ons bij elke M&T en demo een lijst met welke materialen u gewerkt of gezien heeft en u vult dan op een bestelbon in wat u wilt bestellen. Aan het einde van de dag neemt uw eigen cursusleidster deze bonnen mee naar huis en bestelt het voor u. De materialen betaalt u pas bij levering aan uw eigen cursusleidster.

De zaal gaat open om 9:15 uur en is om 17:00 uur afgelopen. De eerste Make&Take en demo's beginnen om 9:45uur.
De prijs is €54,- p.p. en is inclusief een lunch.

U ontvangt na de open deurdagen een lijstje met materialen die wij u vragen om mee te nemen. Op het lijstje zal in ieder geval het nieuwe sjabloon staan dat in oktober uitkomt!

Zin om deel te nemen? Stuur dan een email naar mij (scrapmetazza@gmail.com) of naar info@azzascrap.nl. U ontvangt dan een aanmeldingsformulier en betalingsgegevens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten