woensdag 27 augustus 2014

Zo lief

Voor dit kleine neefje maakte ik een speenkoord. Toen ik eens de oppas had, kon ik er mooie foto's van maken. Klik hier voor meer info over het speenkoord op mijn andere blog.

Deze pagina is gemaakt met de studio Canaries. Met behulp van dit sjabloon heb ik hem in het grijs gechalkt en rode accenten gegeven. Met grijze inkt wat muizen erbij gestempeld. Helaas is de chalk niet echt goed te zien op de scan.

ALI 562 Studio Canaries                                                        € 22,00
TAM 489 Stempels katten (en 2 kleine muizen)                    € 15,50
CRA ....    Chalk/Krijt (4 kleuren)                                          €   4,70
ENC 175 Inkt antraciet                                                           €   7,50


De kleding die hij hier aan heeft, was een kraamcadeautje van mij. Mijn allereerste genaaide babysetje.  Mijn broer zijn hobby is foto's maken, dus deze kleine ontwikkelt zich tot een waar fotomodel. Verrast dat hij 'mijn' setje aanhad, vorderde ik de foto's en ging ermee aan het scrappen.

De mal komt uit de studio Maladives. Een mal met veel mogelijkheden en toch steeds weer een andere pagina.  De veer is gestempeld met een stempel uit de pluimen serie. Hij is gestempeld met Versamark inkt en toen met de haetgun en wit embossingpoeder bewerkt. Het rondje met stippeltjes komt van de stempels 'ronden'. De rode lijn is een stukje rood papier. Met grijs papier en rode chalk is de pagina afgemaakt.

ALI 567 Studio Maladives                 € 19,90
TAM 469 Stempels Plumes                € 15,50
TAM 408 Stempels ronden                 € 15,50
CRA ...     Chalk rood (4 kleuren)       €  4,70
ACC 602 Embossingpoeder wit          €  5,50
TAM 202 Versamark inktkussen        € 10,00

Geen opmerkingen:

Een reactie posten