donderdag 9 oktober 2014

Decor

"Hoe krijg ik mijn pagina 'af'?!  Net dat mooie eraan?"
"Hoe kan ik een mooi decor maken op mijn pagina?"
"Hoe heb je dit gedaan?"
"Ik wil een decor leren opbouwen."
"In de boeken en Scrap et moi's staan vaak mooie voorbeelden, maar zo moeilijk om na te maken."

Zomaar wat opmerkingen van klanten. Ik help ze met hun vragen en het zoeken van een passend decor voor hun pagina. Daarbij is het handig om te kunnen laten zien wat ik bedoel. En dan de klant het te laten maken in haar kleuren en haar thema.
Zo kwam ik op het idee om eens enkele decors te verzamelen en op een 9-vakken-pagina (sorry, vaktaal) te plaatsen.

Wil je zelf leren hoe je decors maakt? Dat treft!
Vanaf nu is het 'opbouwen van decor' te boeken als technische les voor € 19,00. Je gaat 2 tot 2,5 uur aan de slag met het maken van decors. Gewoon op losse vierkantjes (dan is het niet erg als er eentje wat minder goed lukt), dus niet gelijk op je albumblad. Op deze manier kunnen we een aantal decors maken. Je krijgt de techniek(en) onder de knie en kunt het zelf toepassen.

We werken met stempels, decorsjabloontjes, blauwe textuursjablonen en blauwe decorsjablonen. Bij deze workshop houd ik rekening met je scrapervaring. Je ziet ook op bovenstaande afbeelding dat er makkelijke decors en ingewikkelde decors bij zitten. 
Het is een best wel brede les met verschillende materialen (inkt, krijtpotloden, stiften en verschillende sjabloontjes) en technieken (stempelen, chalken, krijtpotloden, inkt en kwastjes). We gaan samen kijken wat haalbaar is. En natuurlijk wat bij je past.

Het is aan te raden om eerst de les chalken te volgen voordat je deze les volgt. Anders neemt het onderdeel chalken veel ruimte in van deze les en kun je dus minder decortjes maken.

Interesse? Mail me om een datum af te spreken of om je vraag te stellen.

(enneh, inderdaad de middelste was minder mooi geworden, dus daar heb ik een vierkantje overheen geplakt, ik zie nu dat ik het zwarte lijntje nog niet heb doorgetrokken, ik scan hem nog wel een keertje goed, nu heb ik hem niet bij de hand)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten