woensdag 8 oktober 2014

mal Porto - Valparaiso

Nu de open huis dagen in Frankrijk ook geweest zijn (jaja, Nederland en België waren een weekend eerder!), ga ik mijn voorbeelden showen.
Deze nieuwe mallen van Azza zijn zeer geschikt voor 25 x 25 cm pagina's. Maar ook prima voor de 30 x 30 pagina, zoals je hieronder ziet.
De mallen zijn los en met studio leverbaar. Ze heten Porto Valparaiso.

Decor: blauw gechalk, Versamark stempel van wereld erop. Decorsjabloontje van vliegtuig met inkt en chalkpotloden. Rechts het vliegtuigje uitgeknipt en 3D opgeplakt.
Niet op elke pagina kan ik een stempel van skiën plaatsen. Op het rode papier heb ik blauw gechalkt. Op een los wit papiertje de rondjes gemaakt met een decorsjabloontje en een blauw sjabloon. Met een pons geponst en het zwarte rondje met een andere pons geponst. Let op de speelse lijntjes in het kader. Die breken het anders beetje saaie kader. Overigens zijn de 2 rechthoeken restjes foto's.
Hier zie je de 2 pagina's hieronder op elkaar. Daar zijn deze mallen ook voor ontworpen. Dit is een 30x30 pagina, maar een 25x25 pagina past er ook goed op.
De bovenste pagina. Zelf geknipt van een 30 x 30 pagina. Decor is beetje blauwe chalk en ski stempel. Die stempel is alleen via de klantenclub verkrijgbaar.
De onderste pagina. Decor is lichtblauw gechalkt (hier nauwelijks te zien) Toen heb ik de bergen en bomen met inkt, decorsjabloon en kwastje aangebracht. Vervolgens de ski's handschoenen en stokken op dezelfde manier.
 Mocht je nog vragen hebben, stel ze mij gerust!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten